Menu

GREAT DANE

Enhver motorcykel er et symbol på frihed – selvfølgelig allermest dem, der er bygget specifikt efter ejerens ønsker. Det er præcis hvad Great Dane er: Den er udtænkt og bygget med den største opmærksomhed på detaljer, kvalitet og stil. Det overordnede design er virkeliggørelsen af grundlæggerens drøm om, hvordan en eksklusiv motorcykel til de mest kræsne motorcyklister bør være: Stærk, kraftfuld og pålidelig – og individuel.

Derfor er en Great Dane i virkeligheden også et udtryk for dens ejer, og vi kan stadig designe og bygge en helt ny Great Dane i samarbejde med nye ejere. De færdige maskiner er ofte designet i tæt samarbejde med kunder hvor samtlige detaljer er skabt, monteret og lakeret efter kundens ønsker. Alligevel ændrer det ikke ved, at enhver Great Dane er en fuldt funktionel og godkendt motorcykel, der både er bygget til at se godt ud, køre godt samt til at holde.

Tro mod traditionen med specialbyggede motorcykler er alle Great Dane forskellige. Men de byder også alle på den komfort og sikkerhed man kan forvente fra en fabriksbygget motorcykel, der kommer med fuld godkendelse, garanti og fabrikssupport.