Menu

US Style Green

275.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

S & S 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Denne maskine repræsenterer den seneste variant af Great Dane-modellen og er trods sit serienummer 68 faktisk en af de sidst byggede maskiner.

Det overordnede tema for maskinen er, helt som navnet antyder, inspireret af klassisk amerikansk stil: Derfor er der valgt en two-tone lakering, elegant adskilt af en sølvgrå stribe. Selve farvetonerne er holdt i lys metalgrøn kontra en mørk variation af racing green, og det mørkegrønne sæde har på diskret vis en stikning i samme sølvfarve som adskiller laktonerne.

Teknisk står US Style Green med SS-motor, her i en poleret variant, hvor nærmest alle overflader er til at spejle sig i. Bremsesystemet er gennemgående i det eksklusive dråbeformede design, der harmonerer så perfekt med maskinens lange kurvede linjer. Forlygten er den lange variant og designet på special fælgene i aluminium er genfortolket i bremseskivernes nav.

Det samlede indtryk er således en eksklusiv ny fortolkning af et klassisk amerikansk look: US Style Green er en elegant motorcykel, der vil pynte i enhver samling.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: