Menu

Red 14

195.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Her har vi en af de maskiner der allermest overbevisende demonstrerer, at en Great Dane ikke kun er et stykke kunsthåndværk: Efter en problemfri langtur igennem Tyskland, Østrig, Schweiz, Kroatien og retur er den formentlig en af de mest berejste Great Danes, og dens kilometertal står i dag på 30.000.

Maskinen er bygget i 2010 har altid været i fabrikkens eje. Motoren er den klassiske Ultimamaskine, og både den og resten af teknikken på No. 14 er grundigt afprøvet: Det meste af dens levetid har No. 14 nemlig været brugt til demonstrationer og tests, og den er i dag en af de tidligste Great Danes, der aldrig har været på private hænder.

Som en af de få Great Danes er denne udstyret med bagfodhvilere, og kan med montering af et ekstrasæde således nydes af to personer. Den er monteret med den tidlige tanktype med asymmetrisk placering af dækslet og som noget relativt sjældent set på Great Danes med matsorte detaljer som sidespejle og bagblink. Forlygten er den korte type, fælgene er særlige splitfælge og deres design er gengivet i bremseskivernes nav.

Grundfarven er en klassisk dyb metalrød, der som på de fleste tidlige modeller er udført til meget høj standard af Dansk Special Lakering. Sammen med det mørke sæde i imiteret slangeskind og de matsorte detaljer giver det No. 14 en overbevisende fremtoning som en cruisermaskine i den klassiske stil tilsat lige en anelse råt look.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: