Menu

Pagode

199.000

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Denne maskine er med sit produktionsnummer 55 fra den tidlige Great Dane-historie. Den blev færdigbygget i 2011 og indgik derefter i den flåde af testmaskiner, der har kørt i fabrikkens ejerskab. Dengang tilbagelagde den cirka 8.000 kilometer på sin stærke Ultimamotor, men testkørere fra dengang ville ikke kunne genkende den, da den forlod fabrikken i sort lak.

Siden er den nemlig blevet renoveret og fremstår virkelig flot og stilig i en lak, der stammer fra Mercedes-Benz’ farvepalette til den legendariske ”pagode”-cabriolet fra tresserne. Passende hertil er maskinen forsynet med trådfælge, der supplerer dens klassiske fremtoning perfekt.

Det samme gør den afmålte brug af ornamentering, samt beslutningen om at forsyne maskinen med kort forlygte og oval baglygte samt speciallavede fodhvilere, Det giver ”Pagode” en overordnet ren og elegant fremtoning af den helt klassiske touring-motorcykel.

Prisen er 199.000 ekskl. moms og afgift

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: