Menu

No.1

695.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Dette er hvor det hele startede og derfor er lige netop denne maskine den mest særlige af dem alle – en historie, der aldrig kan gentages. For der kan kun være én, der er den første – og her er den.

Dermed havde denne maskine også den sværeste tilblivelse af alle Great Danes, og perioden 2008-2009 var skiftesvis fuld af frustrationer og eufori på den lille danske motorcykelfabrik med de store drømme.

Som bekendt lykkedes det til sidst, og No 1 er den maskine, som alle andre Great Danes baserer sig på. Eller rettere – de baserer sig på erfaringerne fra No 1.

For faktisk adskiller denne prototype sig i mange henseender fra det færdige produkt – og det ikke bare i detaljer: Den helt grundlæggende rygrad i enhver motorcykel, stellet, er nemlig anderledes end på alle de følgende maskiner. Det samme er udstødning, tank, kobling og mange andre elementer.

No 1 blev forsynet med Ultima-motoren, og den blevet fundet perfekt til formålet, og fortsatte sin tjeneste også i de typegodkendte Great Danes.

Og netop med typegodkendelsen adskiller No 1 sig også fra de øvrige: Den har ingen, da den altid var tænkt som en kørende testbænk - en ægte prototype. Selvom den efter samtlige de mange tests og forbedringer endte som en fuldt funktionsdygtig motorcykel, så kan No 1 ikke indregistreres.

Til gengæld kan den så meget andet – ikke mindst fortælle en pragtfuld historie.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: