Menu

MINK

265.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Der er intet der udstråler luksus, klasse og extravaganza som mink, og igennem tiderne har dette fantastiske naturmateriale altid været symbol for det ypperste indenfor skind. Danmark har stolte traditioner i den verden, og derfor var det naturligt at indgå at samarbejde med Copenhagen Fur om en Great Dane, der indkorporerede det luksuriøse materiale i maskinens design.

Copenhagen Fur leverede alle råmaterialer, og hvid mink til sædet og sort til alt andet blev formet og syet, så det passede til maskinens kurver. Resultatet taler for sig selv: Denne Great Dane ligner ingen anden, og ”Mink” blev brugt flittigt i markedsføringen af skindmaterialer og naturligvis især af den mink, der har givet maskinen sit navn.

Med sit perlemorshvide stel og traditionelle Great Dane-detaljer i chrom og rustfrit stål kan det overordnede udtryk vel nærmest beskrives som det ultimative indenfor diskret luksus.

Som mange Great Danes fremstår den samtidigt som en slags rullende skulptur, men man skal ikke tro at maskinen kun er til show: Mink er ikke bare lækker luksus, men jo også et hårdført materiale, der kan modstå vind og vejr.

Ligesom selve motorcyklen: ”Mink” er produceret som Great Dane nummer 53, og er forsynet med den stærke Ultimamaskine og aluminiums-splitfælge. Maskinen har altid været i fabrikkens eje, og var kun under udlån til Copenhagen Furs markedsføringsbrug. Som sådan står den alene med indkøringskilometer og ellers som en fabriksny maskine – klar til det brug, som den nye ejer nu finder passende

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: