Menu

Gold Flower

235.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Med produktionsnummer 12 er Gold Flower en del af den helt tidlige Great Dane-historie. Endda på mere end én måde, for da maskinen var færdigbygget i 2010 gik den til en af investorerne bag Lauge Jensen-firmaet, og den bærer således også hans navnepræg på olietanken. Det var også ejerens valg at forsyne den med hajtandsbaglygter, sæde i lyst imiteret slangskind samt fælge og bremser med nærmest organiske former i deres nav.

Derudover er temaet vist ikke til at misforstå: Gold Flower er præcis hvad navnet siger - og de gyldne blomster på den perlemorshvide lak giver den et let og elegant udtryk uden den traditionelle machoæstetik. Den forfinede fremtoning er også understreget af selve hjertet, motoren:

Gold Flower er drevet af den stærke Ultimamaskine, og er den eneste Great Dane hvor motoren både har de smukke ”Diamond Cut”-cylindre og samtidigt fremstår fuldpoleret på alle øvrige dele. Motoren er medvirkende til at give Gold Flower dens unikke homogene og organiske fremtoning.

Siden færdiggørelsen har Gold Flower indgået i investorens egen samling og fremstår derfor i absolut topstand og med bare 250 kilometer på tælleren.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: