Menu

Diamond Grey

235.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Maskinen er bygget i 2011 og har nummer 44 i den lille eksklusive række af Great Danes. Den indgik derefter i fabrikkens udvalg af testmotorcykler, og har som sådan kørt dagstester med kunder og andre interesserede.

Den er usædvanlig ved at den gennemgik en totalrenovering på fabrikken i 2016. Så grundig, at det er nemmere at sige hvad der ikke er skiftet: Stellet er det samme som i 2011, ellers er alt andet fra dæk til gearkasse nyt. Siden renoveringen har den kørt knap 300 kilometer så motoren er faktisk endnu ikke kørt helt til.

I motoren finder vi også en af årsagerne til maskinens navn: Det er en Ultimamotor, der er forsynet med de karakteristiske og meget smukke ”Diamond Cut”-cylindre og topstykker – og diamanttemaet går igen i farvevalget, der helt gennemgående er så enkelt og skarpt som en diamant. Diamantlooket kan også genfindes i splitfælgene, hvor de mange blanke små møtrikker i fælgkanten ikke kan undgå at lede tankerne hen på ædelsten.

Diamond Grey er fabrikkens egen maskine og har aldrig været på private hænder – men her er chancen for at komme til at eje en gennemtestet og efterfølgende gennemrenoveret Great Dane.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: