Menu

Black & White

255.000 ekskl. moms og afgift

Data

Motor:

Ultima 1800 cc

Hestekræfter:

90 hk

Gearkasse:

6-gear

Tør vægt:

300 kg

Beskrivelse

Hvem skulle have troet at en tilsyneladende enkel lakering i de to farver, der slet ikke er farver, kunne virke så gennemført elegant og dramatisk? Det var i hvert fald rigtigt set i 2011, da Great Dane no. 61 kom til verden og blev til Black & White. For trods sin underspillede monochrome farveskala, så formår Black & White alligevel at rumme begge dele og fremstår helt unik i sin enkelhed. Faktisk var designeren så tilfreds, at der blev skabt en søstermaskine i samme farver – men med modsat brug af sort og hvid.

På diskret vis afspejler også motoren temaet med brug af Black & White-temaet, da den er forsynet med ”Diamond Cut” i alle aluminiumsribberne. Samme grad af gengivelse finder man i de særlige alufælge, der også rummer både sort og blank/hvid og hvis egermønster er gengivet i hjulenes nav.

Selv sædet holder farveskalaen og bruger kun sort og hvid. Det eneste element, der sætter sig udenfor er det store primærbælte-cover, der bryder farvelegen med sin dramatiske sorteloxerede fremtoning og dermed bringer et lille element af anarkisme ind i den kunstneriske leg for sort/hvide organiske former.

Læs om finansiering

Få et skræddersyet tilbud på lån til motorcyklen

Vi er specialister i motorcykel finansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

Kontakt os på +45 69 133 964 for at høre mere.

Kontakt

Alexander Wisler

Tlf:

+45 69 133 968

Connect: