Menu

OM MOTORCYCLE GARAGE

DRØMMEN LEVER

Motorcycle Garage håndterer i dag Lauge Jensen-mærket og ånden: En entusiasts drøm om at bygge eksklusive motorcykler i sit eget navn. Drømmen lever stadig og det samme gør maskinerne – håndbyggede i få eksemplarer og høj kvalitet forbliver maskinerne blandt verdens mest sjældne motorcykler.

HISTORIEN OM MOTORCYCLE GARAGE

Det startede med en drøm

Mange unge mænd har drømme, nogle ligner endda denne – men at virkeliggøre sådanne drømme er forbeholdt nogle meget få og meget dedikerede mennesker, hvoraf nogle bliver verdenskendte som Porsche og Ferrari. Uffe Lauge Jensen gik ikke op i at blive verdenskendt: Han ville bare bygge sine motorcykler så eksklusive, at de ikke blot var virkeliggørelsen af hans egen drøm, men også blev en lille drøm for hver eneste heldig ejer.

At komme fra drøm til virkelighed krævede blod, sved og tårer – såvel som tid og penge. Men en realitet blev det: Efter flere års udvikling blev den første Lauge Jensen præsenteret i 2008 og “Great Dane” blev den solide basis for den motorcykel, som alle yderligere drømme var baseret på. Under mottoet “Håndbygget til perfektion” repræsenterede hver maskine derefter individuelle kunders ideer om deres drømmemotorcykel.

Fortsættelsen bliver endnu mere eksklusiv

Hvad kunne på nogen måde være bedre? Ja, det kunne det næste skridt, “Viking Concept”, der bygger på Great Danes struktur og er designet i samarbejde med Danmarks førende bildesigner Henrik Fisker. Resultatet er en spektakulær forfinelse af genren med en fusion af klassisk og moderne stil.

Undervejs i drømmen trådte der desværre nye EU-regler om godkendelse og teknologi på nye motorcykler i kraft, og de gjorde livet ret surt for små producenter som Lauge-Jensen. I 2015 forlod grundlæggeren selskabet for at forfølge nye teknologier i andre brancher end køretøjsfabrikation, og Motorcycle Garage blev grundlagt til at tage sig af mærket.

Lauge-Jensen forbliver en drøm for de få – og Motorcycle Garage tager sig af disse drømme. Vi servicerer, sælger, bygger og genopbygger nogle af de mest eksklusive motorcykler nogensinde.

SALG AF MOTORCYKLER

I vores værksted hos MY GARAGE kan vi stadig bygge helt nye Great Danes efter dine ønsker, og i vores showroom har vi altid et udvalg af Great Dane og VIKING motorcykler til salg.

Alle vores færdige maskiner står serviceret, klargjort og 100% klar.

Se udvalget her

VI UDFØRER SERVICE PÅ DIN MOTORCYKEL

På værkstedet hos MY GARAGE udfører vi service og reparation. Vores mekanikeres viden om maskinerne er uden konkurrence. Det er nemlig de samme folk, der i sin tid håndbyggede maskinerne. 

 

LÆS MERE

KONTAKT


VÆRKSTED

Har du en forespørgsel på en opgave, kontakt venligst værkstedschef Lars Paugan.

Lars Paugan

Tlf. +45 69 133 944

E-mail. lp@motorcyclegarage.dk


SALG

Har du spørgsmål vedrørende salg af Great Dane og VIKING, så kontakt venligst Alexander Wisler.

Alexander Wisler

Tlf. +45 69 133 968

E-mail. aw@motorcyclegarage.dk