Menu

FAQ

Få svar på dine spørgsmål om Motorcycle Garage herunder.

HVAD ER MOTORCYCLE GARAGE?

Motorcycle Garage håndterer i dag Lauge Jensen-mærket og ånden: De danskbyggede og -designede maskiner bragte Danmark tilbage som motorcykelproducerende land, men lovændringer gjorde det svært at fortsætte produktionen i stor stil. Motorcycle Garage har i dag alle rettigheder til Lauge Jensen-maskinerne, der således stadig er på danske hænder – og mere eksklusive end nogensinde.

KAN JEG BENYTTE JERES VÆRKSTED?

Ja. Både de klassiske Lauge Jensen-maskiner og nye Motorcycle Garage-kreationer kan serviceres på det topmoderne værksted, der lever op til de højeste standarder.

HVOR MANGE MODELLER HAR I?

Der er i princippet to modeller, Great Dane og Viking, og de er nærmere beskrevet her. I praksis er samtlige Great Dane dog tilpasset kundernes ønsker og derfor i realiteten alle forskellige.

HVOR LANG TIDS LEVERING ER DER?

Vi har cirka 15 maskiner klar til øjeblikkelig levering. Leveringstiden på VIKING Concept er dog længere, da disse maskiner kun færdigbygges på bestilling.

PRØVEKØRSLER

Trods deres ekstreme sjældenhed og eksotiske fremtoning er både Great Dane og Viking fuldt funktionsdygtige og velkørende maskiner. Er du interesseret i en prøvekørsel, så kontakt Alexander Wisler på aw@motorcyclegarage.dk.